Takuu / Palautukset

Takuu

Tuotteillamme on kolmen (3) tai kuuden (6) kuukauden takuu, poislukein tietokoneiden akut, joille takuu on kolme (3) kuukautta. Takuun pituus mainitaan tuotetiedoissa.

Jos tuotteessa on kuluttajansuojalain tarkoittama virhe, ostajalla on oikeus hyvitykseen. Pyrimme ensisijaisesti korjaamaan virheen tai vaihtamaan tuotteen virheettömään tai vastaavaan tuotteeseen. Toissijaisesti voimme harkita virheen hyvittävää hinnanalennusta. Kaupan purku on vasta viimeinen vaihtoehto.

Vianetsinnästä takuuaikana laskutamme vain, jos asiakas on toimittanut laitteen takuukorjaukseen tietoisesti turhaan. Vaihdetun tuotteen takuu ei ala alusta, vaan jatkuu alkuperäisen ostopäivän mukaisesti.

Ota varmuuskopiot kaikista tärkeistä ja henkilökohtaisista tiedoista ennen huoltoon lähettämistä. Vaikka vikasi ei liity kiintolevyyn, emme ole vastuussa hävinneistä ohjelmista tai tiedoista. Ennen kuin toimitat tuotteesi takuuhuoltoon, ole yhteydessä meihin sähköpostitse myynti@datacave.fi ja kerro ongelmasta. Sähköpostista tulee käydä myös ilmi alkuperäisen ostajan tiedot, sekä laskun numero.

Takuuhuoltoon tuotteen voi tuoda Hämeenkyröön sovittuun paikkaan tai tuotteen voi palauttaa huolellisesti pakattuna Postitse. Takuu raukeaa, mikäli tuote vaurioituu postissa lähettäjän huolimattomuuden vuoksi.Palautus ja vaihto

Yksityisasiakkailla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus alkaen tilauksen vastaanottamisesta. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Huomaa, että tavaraa ei saa ottaa käyttöön. Siksi onkin tärkeää varmistaa jo etukäteen, että tuote on tarkoitukseen soveltuva.

Mikäli asiakas antaa tilauksen yhteydessä yrityksen nimen, katsotaan, että ostajana on yritys. Kuluttajansuojalain mukainen peruuttamisoikeus ei koske yrityksiä.

Etämyynnissä ei ole kuluttajansuojalain 6. luvun mukaisesti peruuttamisoikeutta, mikäli ostettu tuote on valmistettu tai muunneltu asiakkaan toiveiden mukaan eikä sitä voida myydä edelleen ilman huomattavaa tappiota.

Jos haluat palauttaa tuotteen, voit toimittaa sen Hämeenkyröön sovittuun paikkaan tai Postin kautta huolellisesti pakattuna. Ennen lähettämistä pyydämme ottamaan yhteyttä meihin, jotta voimme ohjeistaa asiassa tarkemmin. Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta.

Jos asiakas peruttaa sopimuksen, palautamme asiakkaalle tuotteen hinnan. Toimituskuluja emme palauta. Palautus tapahtuu asiakkaan ilmoittamalle suomalaiselle pankkitilille kolmen (3) arkipäivän kuluessa siitä kun palautettu tuote on saapunut meille.